Muuttopalvelu Helsinki | Espoo | Vantaa

Muuttopalvelu Helsinki | Espoo | Vantaa

Meiltä löydät hyvän mielen muuttopalvelut ja kaiken, mitä muuttoosi tarvitset. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää nettisivuillamme tarjouspyyntölomakkeen. Asiakaspalvelumme on sinuun tämän jälkeen pian yhteydessä, sillä kartoitamme puhelimitse tarvitsemasi palvelut mahdollisimman tarkkaan. Tuomme laatikot ja valitsemasi pakkausmateriaalit kotiisi hyvissä ajoin, ennen muuttopalvlelun alkamista. Näin sinulle jää aikaa pakata sekä suojata kaikki, mitä haluat mukaan uuteen kotiisi. Samalla voit vielä miettiä, haluasitko myös luopua jostain huonekaluistasi tai muusta vuosien varrella kertyneestä ja tarpeettomaksi tulleesta tavarasta. Merkitset vain kierrätykseen menevän materiaalin ja viemme ne muuton yhteydessä pois!

Olipa kyseessä sitten muutto Helsinkiin, Helsingistä tai Helsingin sisällä – Katsotaan sinulle sopivin muuttopalvelu yhdessä. Kun jätät tarjouspyynnön, käymme tiedot kanssasi läpi vielä puhelimitse ja kartoitamme palvelun. Saat tarjouksen kirjallisena heti tämän jälkeen!

Yli 100 hyvää syytä valita Kuljetuskengurut muuttofirmaksi!

Tähän olemme koostaneet meistä ja muuttopalvelustamme tehtyjä arvosteluita. Arvostelut on lähetetty meistä riippumattomissa sosiaalisissa medioissa, kuten Facebookisssa ja Googlessa. Mikäli haluat kysyä asiakkailtamme tarkemmin heidän kokemuksistaan muuttopalvelumme asiakkaina, voit postata Facebook-sivullamme kaikki mieleesi tulevat kysymykset!