Muuttopalvelu

Tee tarjouspyyntö!

home-1230034sMuutot tulevat jokaisessa muodossa: isoja, pieniä, iloisia, surullisia, vaikeita ja helppoja. Muuttopalvelumme on varautunut niistä jokaiseen. Muuttomiehillämme on taitoa kohdata ne kaikki varmalla, kokemuksen tuomalla otteella. Suurin tavoitteemme on tehdä muutot niin, että asiakkaamme hämmästyy, kuinka helposti se kävikään. Katso tarjoamamme palvelut ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Arviointikäynti (Helsinki, Espoo ja Vantaa)

Ennen muuttoa tulemme mielellämme tekemään kotiisi arviointikäynnin. Käynnin tarkoitus on antaa sinulle aika-arvio, kartoittaa huonekalut/irtaimisto/kodinkoneet, arvioida, minkä kokoinen muuttoauto on tarpeen, sekä antaa neuvoa muutto- ja pakkausasioissa. Arviointikäynti ei sido sinua mihinkään.

Huomaathan, että ilmainen arviointikäynti on mahdollista toteuttaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Mikäli asut muualla, kysy meiltä mahdollisuutta arviointiin.

Perusmuutot ja muuttoauto:

Työntekijämme toimittaa kotiisi muuttolaatikot ja materiaalit, jotka katsot tarpeelliseksi kalusteiden ja kotisi suojaamiseksi. Muuttopäivänä muuttoauto ja -miehet saapuvat sovitusti paikalle. Tyhjennämme vanhan asuntosi ripeästi ja varmasti sekä teemme kaikki muuttopalvelut, jotka olemme sopineet. Kannamme uudessa osoitteessa tavarat määrättyihin paikkoihin. Purat rauhassa muuttolaatikot ja tavaroiden löydettyä omille paikoilleen, tulemme hakemaan tyhjät muuttolaatikot pois ja toivotamme onnea uuteen kotiin.

box-3-1240910Omatoimimuutto ja muuttoauto:

Oletko tottunut tekemään muutot omatoimisesti, mutta pihallasi ei seiso ajoneuvoa, jota voisi kutsua nimellä muuttoauto? Ei hätää, muuttopalvelumme on joustava ja voimme lähettää vaikka vain kuljettajan ja auton avuksi! Silloin kuljettajan päätoimi on pakata auto tiiviisti ja turvallisesti, niin että tavarasi pysyvät ehjänä kyydissä koko matkan. Kuljettaja auttaa myös kantamisessa, etenkin isojen ja hankalien kalusteiden kanssa.

Avaimet käteen -muutto:

Kuvittele: Lähdet matkalle etelään perheesi kanssa, saat keskittyä olennaiseen ja nauttia olostasi ilman huolia yhtään mistään. Sillä aikaa meidän muuttopalvelu hoitaa muuttosi, täsmällisesti, huolellisesti ja juuri niin kuin me yhdessä olemme suunitelleet. Palaat lomalta uuteen kotiisi ja kaikki, mikä muistuttaa sinua sanasta muutto, on eteispöydällesi tai lentokentälle jätetyt uuden kotisi avaimet muuttopalvelumme jälkeen.

Katso lisää palveluistamme:
Muuttopalvelu Helsinki
Muuttofirma Helsinki
Muuttolaatikot Helsinki
Muutot Helsinki
Muuttolaatikot Espoo
Muuttopalvelu Espoo

Yritysmuutto:

Kysy tarjousta sähköpostitse toimisto@kengurut.fi

Tee tarjouspyyntö jo tänään, käytä helppoa lomakettamme! Tarjouspyyntö >