Muuttopalvelu Helsinki – Kuljetuskengurut on alan ammattilainen

Muuttopalvelu Helsinki – valitse luotettava ja osaava yhteistyökumppani. Etsitkö halpaa, mutta luotettavaa muuttopalvelua pääkaupunkiseudulta? Harmittaako piilokulut, kuten lisäveloitus ajamisesta paikan päälle tai muuton aloitusmaksu?

Jos vastasit molempiin kysymyksiin ”Kyllä!”, olet oikealla sivustolla.

Meillä toiminnasta vastaan minä, Otso Pöyhönen, eikä minua kutsuta duunissa toimitusjohtajaksi vaan ihan syystä talkkariksi, koska minun mielestäni sinä olet se jonka alaisia me ollaan. Sen tajuavat täällä kaikki, asiakaspalvelun Caritasta muuttomies Korhoseen asti. Meidän firmamme tavoite on tuottaa kohtuuhintaista kuljetuspalvelua tasapuolisesti kaikille ja siksi me muutamme viikon jokaisena päivänä jokun uuteen kotiin.

Soita meille tai täytä lomake suoraan netissä, laitamme sinulle hinta-arvion ja hoidamme homman alusta loppuun. Jos tulee jotain hämminkiä, mitä meidän asiakaspalvelu tai muuttomiehet eivät osaisi ratkaista, olen kyllä yhteydessä.

Muuttopalvelu Helsinki – asiakastyytyväisyys on meille tärkeää

Positiivinen palaute harvoin päättyy internetin avaraan maailmaan, mutta ainakaan meistä ei ole negatiivisia kokemuksia netti pullollaan, katso vaikka googlesta: https://www.google.com/search?q=kuljetuskengurut+kokemuksia

 

Muuttoterveisin,

Talkkari

Otso Pöyhönen
Muuttopalvelu Helsinki / KuljetusKengurut Oy

 

Kun muuttosi lähestyy ja haluat varman, mutta edullisen muuttopalvelun, ota meihin yhteyttä. KuljetusKengurut Oy on muuttopalveluihin erikoistunut luotettava kumppanisi pääkaupunkiseudulla. Hoidamme kaikki muutot, muutitpa sitten Helsingin sisällä tai vaikka välillä Helsinki–Nuorgam, varaamme sinulle riittävän kokoisen kaluston ja oikean määrän muuttomiehiä. Kokeneet ja ripeät työntekijämme takaavat sinulle onnistuneen muuttopalvelun ilman haastavia tilanteita. Teemme kaikki muutot asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tavoitteemme on tarjota parasta muuttopalvelua: laadukasta ja tehokasta, mutta edullista ja helppoa jokaiselle asiakkaalle. Muuttopalvelumme on myös kaiken kattavaa, muuttomiestemme mukana on laaja valikoima työkaluja, eikä heiltä mene sormi suuhun pesukonetta asennettaessa tai kattovalaisinta kiinnitettäessä.

Asiakaspalvelumme opastaa tarvittaessa sinua muuton järjestämisessä, räätälöi palvelun budjettiisi sopivaksi ja antaa hinta-arvion muutollesi. Toimitamme, haemme ja vuokraamme muuttolaatikot edullisesti, pakkaamme tarvittaessa tavarat puolestasi ja noudamme vaikka uudet huonekalut vielä matkalla uuteen kotiisi. Teemme muuttopalvelusta sinulle selkeän arvion ja pyrimme huomioimaan siinä kaikki asiat.

Joustava muuttopalvelu Helsinki, Espoo, Vantaa, Suomi. Saat meiltä kaluston aina tarpeittesi mukaisesti. Emme siis lähetä isoa kuorma-autoa ja neljää miestä yksiön muuttoon opiskelijalle, vaan mies ja paku hoitaa homman. Yksiön tai kaksion muutossa muuttokuorma kulkee kätevästi yhden tai kahden muuttomiehen ja erilliskorilla varustettujen pakettiautojemme kanssa, kolmiot ja isommat asunnot hoidetaan aina tarpeen mukaan kahdella tai useammalla muuttomiehellä ja kevyillä tai täysikokoisilla kuorma-autoillamme.

Muuttopalvelu Helsinki – ota yhteyttä