Muuttolaatikot Helsinki

Muuttolaatikot Helsinki – Kuljetuskengurut Oy toimittaa muuttolaatikot vuokralle edullisesti kotiisi, muuttosi yhteydessä. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvitsemasi pakkausmateriaalit aina kotiisi sisälle asti edullisesti, kun tilaat muuttopalvelun meiltä. Kuljetuskengurut Oy Helsinki ei vuokraa laatikoita pelkästään, vaan vuokraamme muuttolaatikot vain muuttojen yhteydessä. Siksi pystymme myös tarjoamaan muuttolaatikot erittäin edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Muuttolaatikot ovat aina puhtaita, sillä ne tarkastetaan ja pestään jokaisen muuton jälkeen. Pidämme myös huolen siitä, että muuttolaatikot ovat riittävän suuria, jotta kaikki kotisi tavarat varmasti mahtuvat käyttämiimme muuttolaatikoihin.

Muuttolaatikot Helsinki – laatikot tarpeesi mukaan

Hyvänä perussääntönä voit ajatella, että tarvitset yhden laatikon jokaista nykyisen kotisi neliömetriä kohden, sataan neliömetriin asti. Kannattaa pyöristää muuttolaatikoiden määrä, seuraavaan kymmenykseen asti. Näin varmistat, että muuttolaatikot riittävät varmasti. Esimerkiksi, jos esimerkiksi Kerrostaloasunto, Helsinki, pinta-ala 77m2: varaa 80 kappaletta muuttolaatikoita. Mikäli asuntonne koko on yli sata neliömetriä, on hyvä käydä asiakaspalvelumme kanssa yhdessä läpi tarvittava muuttolaatikoiden määrä.

Vaikka Helsinki on helppo paikka haalia lähikaupoista pahvilaatikoita, suosittelemme kuitenkin välttämään niitä, etenkin hedelmä- ja vihanneslaatikoita. Esimerkiksi muuttojen klassikkona tunnetut banaani-laatikot ovat vaarallisia sekä muuttomiehille ja kotisi tavaroille, koska niissä ei ole kunnollista pohjaa keskiosassa, eikä niitä ole desinfioitu mahdollisten banaanikärpästen toukkien osalta. Siksi suosittelemme vuokraamaan muuttoon aina asianmukaiset muuttolaatikot

Kun pakkaat laatikoita, on hyvä pakata astiat aina erikseen ja yksitellen sanomalehteen, silkki- tai voimapaperiin. Kaikkia laatikoita ei kannata pakata täyteen asti. Esimerkiksi laatikot joihin tulee kirjoja, on hyvä pakata noin puoleen väliin asti ja sitten täyttää muilla esineillä, mikäli tämä on mahdollista. Ota myös huomioon, että muuttolaatikot pakataan autoon aina päällekkäin ja siksi on erittäin tärkeää, että huomioit tämän pakatessasi jokaista laatikkoa. Voit tilan säästämiseksi kotonasi toimia myös samoin ja samalla huomaat kätevästi, mikäli laatikko on liian täynnä. Pienet huonekasvit voi myös pakata muuttolaatikkoon, mikäli ne sinne korkeutensa puolesta mahtuvat.

Jos nyt sattuisi käymään niin, että laatikot loppuisivatkin kesken, voit olla huoletta. Kuljetuskengurut Helsinki toimittaa myös lisälaatikot tarvittaessa alueella Helsinki ja mikäli me olemme tehneet arviointivirheen, ei sinun tarvitse tietenkään maksaa toista toimitusmaksua. Laatikkovuokra perustuu myös aina todelliseen laatikkomäärään ja todellisiin tilauspäiviin. Jos olet siis ilmoittanut laatikot nouto valmiiksi edellisenä päivänä ja pääsemme omista syistämme noutamaan niitä vasta sovittua noutopäivää myöhemmin, huomioimme vuokra-ajan ilmoitettuun noutopäivään asti.

Muuttolaatikot Helsinki – ota yhteyttä KuljetusKenguruihin