Muutot Helsinki

Muutot Helsinki – Kuljetuskengurut tarjoaa käyttöösi laadukkaat muuttopalvelut.

Tarvitsetko muuttoapua? Muutot pääkaupunkiseudulla hoitaa luotettavasti ja varmasti Kuljetuskengurut Oy!

Pääasiallinen toimialueemme on Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen, mutta toki hoidamme muutot kaikilla alueilla helposti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Toimipaikkamme on Helsinki, jossa voimme tarvittaessa varastoida väliaikaisesti muutto tavaranne jos esimerkiksi remonttinne myöhästyy tai tulee muita pakottavia esteitä.

Muutot Helsinki ja muu Suomi

Meiltä myös muutot muualle Suomeen esim. Helsinki -> Oulu muutto ei ole yrityksellemme ongelma vaan haaste jonka voimme ratkaista puolestanne!

Muutot hoidamme joustavasti kaikkina aikoina tarpeidenne mukaan oli kyseessä pienen yksiön muutto tai suuremman yrityksen muutto toiseen kaupunkiin. Olemme muuttaneet useista tyytyväisiä asiakkaita pitkienkin matkojen päähän. Hyvänä esimerkkinä muutto välillä Helsinki -> Mikkeli, jossa hoidimme muutto tavaroiden pakkauksen, väli varastoinnin ja toimituksen Mikkeliin.

Helsinki alueena on meidän erikoisalaa! Muutot vanhoista Jugendlinnoista ahtaine porraskäytävineen ja ahtaine pihoineen ei ole meille ongelma, koska olemme jo useiden vuosien ajan hoitaneet muutot tällä alueella joustavasti, nopeasti ja luotettavasti.

Meidän kautta saatte kaikki palvelut muuttoonne koskien! Hoidamme kodinkoneiden asennukset, kalusteiden suojaukset tai voimme toimittaa teille tarvittavat suojaustarvikkeet haluamananne päivänä ja haluamaanne paikkaan.

Koska muutot ovat meidän erikoisalaamme niin osaamme varautua jo ennalta mahdollisiin haasteisiin muutossanne ja ennalta ehkäistä niitä.

Muutot Helsinki – raskaat toimitukset

Olemme myös erikoistuneet raskaiden tuotteiden toimituksiin. Esimerkiksi toimitamme side-by-side jääkaappeja, ravintola kylmiöitä ja muita raskaita tuotteita Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa sektorilla. Ammattitaitoiset muuttomiehemme hoitavat toimitukset nopeasti, varmasti ja kustannustehokkaasti.

Edulliset hintamme selittyvät, tehokkuudella jollaa muutot hoidamme ja vakaasta ammattitaidosta, jolla voimme minimoida ylimääräiset kuluerät, jotta ne eivät siirry Sinulle maksettavaksi.

Muuttokalustomme on modernia, nykyaikaista ja taloudellista, jonka vuoksi pystymme tarjoamaan muuttopalveluitamme juuri sinulle näin edullisesti.

Muuttomiehemme ovat erittäin motivoituneita vastaamaan kaikkiin muuttoon liittyviin toiveisiinne jolla pyrimme tuottamaan juuri teidän tarpeisiinne vastaavan muuttokokemuksen.

Oli muutto tarpeesi millainen hyvänsä Kuljetuskengurut pystyy tarjoamaan juuri sinulle räätälöidyn muutto paketin! Sinä määräät vain kaapinpaikan me hoidamme loput oli kyseessä sitten kaapin kokoaminen, pesukoneen asennus tai jääkaapin kytkentä. Meiltä saatte kaikki tarvitsemanne palvelut saman katon alta!

Muista tilata meiltä myös kodinkoneidesi asennus muuttosi yhteydessä ja säästä itseltäsi kaikki vaiva ja vastuu. Meidän ammattitaitoiset asentajamme hoitavat kaikki kodinkone asennukset TV:stä side-by-side jääkaappiin tai tiskikoneeseen. Näytät vain paikan ja muuttomiehemme hoitaa loput.

Muutot Helsinki – ota yhteyttä