KuljetusKengurut Muuttopalvelu Espoo

Muuttopalvelu Espoo – Kun tarvitset muuttopalvelua Espoossa ja tavoitteena on löytää hyvä, mutta halpa muuttopalvelu, soita meille! Kuljetuskengurut Oy on luotettava kumppanisi kun tarvitset muuttopalvelua paikkakunnilla Espoo, Masala, Kirkkonummi ja Veikkola. Osaavat ammattilaisemme tuntevat pääkaupunkiseudun ja sen lähialueet sekä ovat kokeneen kaiken, mitä muuttopalvelun yhteydessä saattaa tulla vastaan.

Täytä tarjouspyyntö jo tänään ja varmista itsellesi parhaiten sopiva ajankohta muuttopalveluasi varten Espoossa!

Muuttopalvelu Espoo – tarpeitasi vastaavat palvelut

Huomioimme tarpeesi ja varaamme resurssit juuri sen mukaan. Meiltä löytyy isoja erilliskorilla varustettuja paketti-autoja pieniin muuttoihin ja kunnollisella kattokorkeudella varustettuja kuorma-autoja kaikista isoimpiin muuttoihin. Muuttopalvelussa pyrimme käyttämään aina kahta muuttomiestä, jokaista tarvittavaa muuttoautoa kohden. Muuttoauto määritetään aina asuinpinta-alan mukaan.

Muuttomiehemme ovat reippaita ja avuliaita, sekä heidän mukanaan kulkee aina tarvittaessa myös työkalu-pakki, jotta yleisimmät kalusteiden muutossa tarvittavat purku- ja asennustyöt onnistuisivat käden käänteessä. Pystmme esimerkiksi irroittamaan ja kytkemään kaikki pesukoneet ja kuivausrummut muuttopalvelun yhteydessä. Muistathan kertoa vastaavat tarpeesi meille etukäteen, jotta vältymme kaikki yllätyksiltä.

 

Tutustu rauhassa meidän nettisivuihimme ja löydä edellisten asiakkaiden arviot facebook-sivuiltamme! Muuttopalvelumme käyttäminen Espoossa on suosittua, joten varaathan muuttopalvelun meiltä hyvissä ajoin, varsinkin jos suunnittelet muuttoa kuun vaihteessa, sillä kuun vaihteet ovat aina erittäin vilkasta aikaa muuttojen osalta, niin Espoossa, kuin kaikkialla muuallakin Espoon lähialueilla.

Muuttopalvelu Espoo – luotettava ja osaava yhteistyökumppani

KuljetusKenguruiden kyydissä muuttopalvelu sujuu helposti ja mukavasti. Opastamme mielellämme kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä, toimitamme muuttolaatikot myös kotiisi ja niiden vuokraus on erittäin edullista. Muista myös kysyä pakkausmateriaalit kotisi tärkeille huonekaluille. Näin varmistamme yhdessä, ettei muuttopalvelun yhteydessä tarvitse pelätä vaurioita. Hyvin pakattu on puoliksi muutettu!

Espoo on monipuolinen ja laaja asuinseutu, joten muistathan ottaa huomioon myös mahdollisesti samaan aikaan muuttavat naapurit. Näin vältytään sekaannuksilta ja turhalta odottelulta ja jaksotetaan aikataulut naapurin muuton kanssa sulavasti. Espoo kasvaa koko ajan ja uusia asuinalueita valmistuu kaiken aikaa ja näihin uudiskohteisiin muuttaminen samaan aikaan on hyvin yleistä. Mikäli olet muuttamassa vasta valmistuneeseen kohteeseen, on hyvä selvittää isännöitsijältä, onko uudessa asuinyhtiössä laadittu aikatauluja muiden sisään muuttavien naapureiden kesken ja onko muuttopalvelua varten laadittu ohjeistusta kuorman purkupaikoista tai mahdollisista pihan kantavuusmerkinnöistä. Pyrimme aina saamaan muuttoauton mahdollisimman lähelle muuttokohdetta ja siksi meille on tärkeä tieto, mikäli pihan kantavuus on suunniteltu osittain vain kevyelle kalustolle.

Muuttopalvelu Espoo – ota yhteyttä