Muuttopalvelu Kengurut kokemuksia

Liity Muuttopalvelu Kenguruiden muuttopalvelun tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

Tästä näet Facebookissa arvion tehneiden henkilöiden, meille antamat tähdet ja arvostelu-viestin:

positive review Aivan loistavaa, tehokasta ja asiakasystävällistä palvelua. Tulemme käyttämään jatkossa tulevissakin muutoissa 👍👍
Maarit Pitkänen Avatar
Maarit Pitkänen
9/24/2022
positive review Absolutely fantastic service moving our office in Helsinki! They were in time, friendly, and really fast!!!
I very much recommend them further. Thanks a lot, Muuttopalvelu Kengurut 😍
Anna Lenkewitz Avatar
Anna Lenkewitz
8/04/2022
positive review Ripeä, osaava ja ammattitaitoinen muuttotiimi hoiti muuttomme tammikuun lopussa. Vahva suositus, annetut kustannusarviot ja aikataulut pitivät paikkansa. Extra plus pisteitä mukavista muuttomiehistä ja heidän asenteestaan.
Irmeli Ekholm Avatar
Irmeli Ekholm
3/01/2022
positive review Täsmällinen ja ripeä toiminta, ammattitaitoinen muuttotiimi, asiakas pystyi luottamaan homman toimimiseen. Erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu. Voin suositella lämpimästi.
Hanna Haaranen Avatar
Hanna Haaranen
1/21/2022
positive review Ihan parasta palvelua, muutto oli 30.12.2021 ja homma hoitui todella ripeästi. Pakko sanoa että suosittelen kyllä kyseistä yritystä ja jos tarvetta käytän uudelleen!!!
Janne Auvinen Avatar
Janne Auvinen
1/01/2022
positive review Elämäni isoin muutto mutta samalla nopein, kiitos Kenguruiden ammattitaitoisen toiminnan. Tämän lisäksi he olivat todella mukavia tyyppejä ja esittelivät itsensä heti sisään tullessaan. Jos joskus vielä tarvitsemme muuttopalvelua, tiedän kelle soittaa! 🤩
Dimitris Kavvadas Avatar
Dimitris Kavvadas
9/04/2021
positive review Ammattitaitoista ja nopeaa duunia! Kiitos tuhannesti!
Iris Airikkala Avatar
Iris Airikkala
7/31/2021
positive review Tulivat ajallaan, muutto sujui todella nopeasti, ystävällisiä ja iloisia työntekijöitä! Hinta-laatusuhde oli hyvä, suosittelen!
Camilla Cami Feiring Avatar
Camilla Cami Feiring
5/21/2021
positive review Jo toinen ilman ongelmia ja täysin aikataulussa sujunut irtaimiston siirto Kenguruiden avulla. Tilaus sujui hetkessä, kiireellisyys huomioitiin ja saatiin kuin saatiinkin homma hoitoon vain päivän varoitusajalla. Kaksi mukavaa muuttohenkilöä kantoi asunnon tavarat hissittömän talon vintille varastoon neljän kerroksen matkan ja vieläpä järjesteli tavarat hienosti. Kiitos taas!
Irina Bergström Avatar
Irina Bergström
5/13/2021
positive review Loistavia ammattilaisia, täsmällisesti paikalla, duuni hoitui reippaalla ja asiantuntevalla otteella. Pyytämättä tekivät kohteessa sijoittelut ja sängynkin kasasivat.
Todellakin suosittelen!
Tara Södergård Avatar
Tara Södergård
5/03/2021