Muuttopalvelu Kengurut kokemuksia

Liity Muuttopalvelu Kenguruiden muuttopalvelun tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

Tästä näet Facebookissa arvion tehneiden henkilöiden, meille antamat tähdet ja arvostelu-viestin:

positive review Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta sekä ennen muuttoa että sen aikana. Selkeää ja nopeaa viestintää, aikataulut & arviointi pitivät paikkaansa (toki tämä myös ostajan vastuu et osaa arvioida oikein) ja muuttomiehet olivat mukavia (Ville + toinen). Kiitos kun sain itse osallistua myös muuttoon! Suosittelen ehdottomasti Muuttokenguruita muillekin. 🦘👍 Hyvää uuttavuotta 2024! 🍾
Satu Koski Avatar
Satu Koski
12/30/2023
positive review Olivat ajoissa paikalla ja kaikki sujui hyvin.
Hyvä huumori plussaa 😁
Netta Fihlman Avatar
Netta Fihlman
8/17/2023
positive review ihan huikee porukka ja muutto sujui jopa arvioitua nopeammin. Todellakin suosittelen 👌
Lea Rautavuori Avatar
Lea Rautavuori
8/16/2023
positive review Erinomainen palvelu. Homma toimi sujuvasti aina tarjouspyynnöstä varsinaiseen muuttoon.
Marianne Lindroth Avatar
Marianne Lindroth
7/18/2023
positive review Lämmin kiitos hienosti sujuneesta muutosta! Mukavat ja siistit muuttajat, joilla oli selkeästi ammattitaitoa ja sellainen ote asioihin, että ensimmäistä kertaa ei stressannut muutto yhtään. 😊
Minttu Kilpiä Avatar
Minttu Kilpiä
4/20/2023
positive review Kaikki sujui alusta asti hyvin, ei mitään ongelmia. Suositus!
Marja Hassinen Avatar
Marja Hassinen
3/16/2023
positive review Kaverit tekivät laatutyötä muuton aikana,kamat hoituivat autoon pikavauhtia ja määränpäässä laatikot ja muut tavarat olivat priimajärjestyksessä uuden asunnon niille kuuluvilla paikoilla.Muutto on muutenkin hermoja kuluttavaa hommaa perheille,mutta näiltä hemmoilta homna hoitui myös pienen huumorin saattelemana joka tarttuu muuton tilaajaankin ja huomaa että tässä ei tarvitse jännitellä,homma on hoidossa.Muuton hintasuhde on kohtuullinen kun ajattelee,että monet muut muuttofirmat ottavat roimasti enemmän huonommalla palvelulla.Suosittelen sillä kokemusta on.
Jussi Lindfors Avatar
Jussi Lindfors
11/19/2022
positive review Aivan loistavaa, tehokasta ja asiakasystävällistä palvelua. Tulemme käyttämään jatkossa tulevissakin muutoissa 👍👍
Maarit Pitkänen Avatar
Maarit Pitkänen
9/24/2022
positive review Absolutely fantastic service moving our office in Helsinki! They were in time, friendly, and really fast!!!
I very much recommend them further. Thanks a lot, Muuttopalvelu Kengurut 😍
Anna Lenkewitz Avatar
Anna Lenkewitz
8/04/2022
positive review Ripeä, osaava ja ammattitaitoinen muuttotiimi hoiti muuttomme tammikuun lopussa. Vahva suositus, annetut kustannusarviot ja aikataulut pitivät paikkansa. Extra plus pisteitä mukavista muuttomiehistä ja heidän asenteestaan.
Irmeli Ekholm Avatar
Irmeli Ekholm
3/01/2022
positive review Täsmällinen ja ripeä toiminta, ammattitaitoinen muuttotiimi, asiakas pystyi luottamaan homman toimimiseen. Erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu. Voin suositella lämpimästi.
Hanna Haaranen Avatar
Hanna Haaranen
1/21/2022
positive review Ihan parasta palvelua, muutto oli 30.12.2021 ja homma hoitui todella ripeästi. Pakko sanoa että suosittelen kyllä kyseistä yritystä ja jos tarvetta käytän uudelleen!!!
Janne Auvinen Avatar
Janne Auvinen
1/01/2022