Muuton lisäpalvelut

Tee tarjouspyyntö!

furniture-7-1425760

Pakkausmateriaalit:
Toimituksen yhteydessä annamme muutaman minuutin ajan kestävän konsultointipalvelun minkälaisia valmisteluja kannattaa tehdä, jotta muuttosi sujuu nopeasti ja mahdollisimman vaivattomasti.

Muuttolaatikot:
Nyrkkisääntönä muuttolaatikkojen kohdalla toimii 1ltk/1neliö ja jos esimerkiksi omistat paljon kirjoja tai keräilytavaroita on hyvä ottaa 2ltk/1neliö. Jos huoneistosi on alle 100 neliötä, halutessanne me toimitamme sinulle esimerkiksi 100 muuttolaatikkoa. Olemme huomanneet tämän olevan tehokas tapa välttää “oho”-tilanteita sillä, kuten talvi yllättää autoilijan, tavaramäärä yllättää usein muuttajan. Jos asuntosi on yli 100 neliötä niin katsomme tilanteen mukaan muuttolaatikkojen tarpeen. Muuttoon tarkoitetut muoviset muuttolaatikkomme on ehdottomasti mielestämme paras tapa pakata kaikki, mitä kotoasi löytyy. Mikäli pakkaat varastointia varten, kysy meiltä siihen tarkoitettuja pahvilaatikoita.
Ostettu pahvilaatikko vai muovinen vuokralaatikko?
– Tähän kysymykseen on helppo vastaus: Mikäli tarvitset laatikkoa, vaikka varastointiin ja tarve ylittää 30 päivää, suosittelemme ostamaan pahvisen laatikon.

Kodinkoneiden asennukset:
Olemme asentaneet tuhansia pyykin- ja astianpesukoneita, jääkaappeja, Side by Side- ja Festivokylmiöitä joten voit luottaa siihen, että kuljetamme ja asennamme kodinkoneenne alusta loppuun asti ehjinä ja oikein kytkettyinä.

Painavat kalusteet:
Jos sinulla on kotonasi todella iso ja/tai suuri esine (esim. kassakaappi, piano, tms.) muista mainita tästä erikseen.

Romutavaran hävitys:
Muuton yhteydessä on hyvä hankkiutua eroon siitä vanhasta sohvasta, joka olisi jo pitänyt hävittää vuosia sitten. Mainitse vain asiasta ja me hoidamme loput.

Arvokkaat esineet:
Mietitkö voitko luottaa siihen, että isoäidin perintökorut eivät häviä muutossa, tai mitä jos posliiniastiasto menee rikki? Ei huolta, me kirjaamme kaikki yli 500€ arvoiset esineet ylös yhdessä sinun kanssasi ja näin vakuutamme, että tavaroita tullaan käsittelemään asianmukaisella tavalla.

Valaisimien irroitus:
Ette uskokaan kuinka monesti muuttajat ovat tajunneet viimeisellä sekunnilla, että lamput ovat edelleen katossa kiinni ja huomanneet myös, ettei heillä ole työkaluja ottaa niitä pois. Jos haluat välttää tämänlaisen tilanteen niin sovitaan, että me otamme lamput vastuullemme ja taas muutosta tuli vähän helpompaa sinulle.

Katso lisää palveluistamme:
Muuttopalvelu Helsinki
Muuttofirma Helsinki
Muuttolaatikot Helsinki
Muutot Helsinki
Muuttolaatikot Espoo
Muuttopalvelu Espoo