Muuttopalvelu KuljetusKengurut Oy

Muuttopalvelu on ammattimme.

Kun muuttosi lähestyy ja haluat löytää varman, mutta edullisen ja luotettavan kumppanin, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme laadukasta ja tehokasta muuttopalvelua juuri sinulle. Asiakaspalvelumme opastaa sinua tarvittaessa muuton järjestämisessä, räätälöi palvelun budjettiisi ja antaa yksilöllisen hinta-arvion muutollesi.

Laatikot lainaan, koti pakettiin ja menoksi

Kuljettajamme toimittavat muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit kotiisi hyvissä ajoin. Muuttopäivänä muuttomiehemme suojaavat tarvittaessa pakkaamattomien huonekalujesi pinnat ennen autoon siirtämistä ja ystävällinen palvelu takaa sinulle helpon muuton.

Muuttopalvelu KuljetusKengurut Oy:n motto

Näytät meille vain kaapin paikan ja jätät itse muuton huoleksemme!

Oli kyseessä sitten lampun ripustus tai pesukoneen siirto muuttosi yhteydessä, muuttomiehemme hoitavat homman ja kytkevät koneet paikoilleen. Haemme myös tarvittaessa ostamasi kodinkoneet ja huonekalut kyytiin sekä asennamme ne. Kerrot ennakkoon tarpeesi ja varaamme matkaan tarvittavat työkalut ja asennustarvikkeet. Näin se menee, ihan oikeasti.

Selkeät hinnastot muuttopalveluun ja muihin kuljetuksiin

Muuttopalvelumme hinnasto on helppolukuinen ja selkeä, sillä pyrimme aitoon sekä läpinäkyvään palveluun. Meille on tärkeää, että sinä tiedät mistä maksat.

Loppusiivoukset kaikkiin koteihin

Meiltä saat muuttosi yhteydessä kattavan loppusiivouspalvelun – tarvitsitpa vanha kotisi sitten kevyen pintojen pyyhinnän tai perusteellisen puhdistuksen ennen avainten luovutusta seuraavalle asukkaalle. Kysy tarjous kotisi loppusiivouksesta, niin voit rauhassa keskittyä uuteen kotiisi.

Täältä löytyy myös joka kodin varamiehet

Vaikka haluaisit vain siirtää uuden huonekalun kotiisi, vaihtaa valaisimeesi lampun tai asennuttaa kotiisi kodinkoneen, autamme sinua mielellämme. Kodinkoneiden asennus on tuttua hommaa ja meiltä löytyy vaaditut vakuutukset märkä- ja kuivatila-asennuksiin.

Muuttotarjouksen pyydät helposti netissä tai puhelimitse

Pyydä meiltä arvio, täyttämällä tarjouspyyntölomake sivuillamme tai soita asiakaspalveluumme 020 501 4000, niin teemme sinulle hinta-arvion!

Meille on luottamus on rehellisyyden käsite

Me KuljetusKengurut tahdomme sinun tietävän, että rehellisyys ja aitous ovat valttikorttejamme. Emme yritä olla parempia kuin muut, vaan pyrimme vain rehtiin ja selkeään toimintaan.

Muuttopalvelu KuljetusKengurut Oy, hoida muuttosi helposti, mutta asenteella

Aito muuttomies takaa hyvän palvelun. Me Kengurut emme purista työntekijöitämme minkään muotin läpi, vaan kannustamme heitä olemaan juuri sellaisia kuin ovat. Muutoissa asenne ratkaisee, eikä se meillä lopu kesken.